Целосно е завршена реконструкцијата на водоводната линија на ул.”Димче Ацев”

Целосно е завршена реконструкција на водоводната линија на ул “Димче Ацев”. Имено на ул “Димче Ацев” старата поцинкована водоводна линија Ф50 е заменета со  нова полиетиленска Ф63 во должина од 110 метри, исто така се променети 14 куќни приклучоци. 

Share on facebook
Сподели на Facebook