ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 24.08.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 275л/с, од кои 260л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 15л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Марко Цепенков
– Три Багреми
– Крагуевачка
– Реон: Инд.Зона -Металец
– С. Димески – Ништакот

Share on facebook
Сподели на Facebook