ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 30.07.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 290л/с, од кои 270л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 20л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Маргара
– Точила К2/В и Д2
– Блаже Темелкоски
– Т11 ти Октомври

Share on facebook
Сподели на Facebook