ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 25.05.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 261л/с, од кои 239 л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 22л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Цар Самоил
– Димо Хаџи-Димов
– В.Павлоски-Џгуре
– Пане Талески
– н.м.Големо Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook