ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 16.04.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 250л/с, од кои 210л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Пелистерска
– Кораб
– Пчиња
– Н.М. Клепач

Share on facebook
Сподели на Facebook