Целосно завршено поставувањето на нова атмосверската канализациона линија на ул „Целе Мавровски“

Целосно е завршенано поставувањето на нова атмосверска канализациона линија на ул.”Целе Мавровски”а при крај се инфраструктурните зафати и интервенции на водоводната и канализациона мрежа на повеќе улици во градот
На ул.”Целе Мавровски” е поставена нова атмосверска линија во должина од 100 метри  Фи300 . Ова е прва линија на овој дел од градот и истата е поставена на тежок карпест терен.

Share on facebook
Сподели на Facebook