ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 10.03.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 275л/с, од кои 235л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Никола Тесла
– Н.М. Беровци

Share on facebook
Сподели на Facebook