ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

ЈКП “Водовод и Канализација ” – Прилеп ги известува жителите на ул. “Методија Шаторов – Шарло” дека поради дефект ќе има прекин во водоснабдувањето на потегот од стара чаршија до О.У. “Кочо Рацин”

Share on facebook
Сподели на Facebook