ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Поради дефект на ден 12.01.2021 ќе има прекин на водоснабдувањето во реонот на градскиот пазар односно на улиците
– Републиканска
– Методија Шаторов – Шарло
– Блаже Цанески – Челото
– Орце Николов
Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санација на дефектот.

Share on facebook
Сподели на Facebook