ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 06.01.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
„Водовод и Канализација“ – Прилеп ги известува граѓаните на Општина Прилеп дека на ул.”Бошко Буха” ќе има прекин во водоснабдувањето поради дефект на водоводната мрежа.Водоснабдувањето ќе се врати во нормала по санирањето на дефектот. Екипите на ЈКП „ Водовод и Канализација “ – Прилеп се излезени на терен и вршат санација на овој дефект.
Со почитЈКП „ Водовод и Канализација “ – Прилеп

Share on facebook
Сподели на Facebook