ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 10.12.2020 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 330л/с, од кои 300л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Реон: Индустриска зона Металец
– Реон: Кешојца – викендици
– Реон: Касарни
– Киро Пајмакоски
– Ѓорѓи Сугаре

Share on facebook
Сподели на Facebook