ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 28.10.2020 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 198л/с, од кои 138л/с од Студенчица, 30л/с од бунари и 30л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Орде Чопела
– Драган Талески
– Реон: Точила 1/ Б2

Share on facebook
Сподели на Facebook