ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 27.10.2020 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 237/с, од кои 175л/с од Студенчица, 32л/с од бунари и 30л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Јоска Јорданоски
– Димче Дабовски
– Митко Цветаноски
– Реон градинка “Тризла”

Share on facebook
Сподели на Facebook