ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 05.10.2020 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 295л/с, од кои 200л/с од Студенчица, 60л/с од бунари и 35л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Илија Игески
– Трајко Тарцан
– Целе Мавровски
– Петко Велкоски

Share on facebook
Сподели на Facebook