Целосно завршена реконструкцијата на водоводната мрежа на ул „Крушевска“

Целосно завршена реконструкцијата на водоводната мрежа на крак од ул.”Крушевска”а при крај се инфраструктурните зафати и интервенции на водоводната и канализациона мрежа на повеќе улици во градот
На ул.”Крушевска” старата водоводна линија ацц  Фи90 е заменета со нова полиетиленска Фи90 должина од 150 метри. На реконструираната линија се поврзани 18 домаќинства.

Share on facebook
Сподели на Facebook