ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 18.09.2020 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 293л/с, од кои 210л/с од Студенчица, 43л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– А.Македонски
– М.Шаторов-Шарло
– Мире Цилкоски
– Булевар „Г.Делчев“
– Реон: Бунари

Share on facebook
Сподели на Facebook