ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 17.09.2020 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 314л/с, од кои 210л/с од Студенчица, 64л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Ѓорѓи  Димитров
– Трајко  Сандански
– Пенко  Брашнаров
– Реон: Бунари
– н.м.Големо Коњари

Share on facebook
Сподели на Facebook