ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 12.08.2020 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 267л/с, од кои 230л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 37л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Пелистерска
– Партизански Одреди
– Мирче Ацев
– Ѓорѓи Сугаре
– н.м.Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook