Во завршна фаза продолжувањето на канализационата линија на ул „Ножот“

Во завршна фаза е продолжувањето на канализационата линија на ул “Ножот” со цел куќите кои не беа во можност да се опфатат со првичната реконструкција поради неповолниот терен сега да добијат канализација. Со поставувањето на оваа канализациона линија се решава долгогодишниот проблем на жителите од оваа улица. Имено на ул “Ножот” поставена е нова канализациона линија во дожина од 80 метри со големина од Фи 160.

Share on facebook
Сподели на Facebook