ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 20.07.2020 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 330л/с, од кои 295л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Ило Попадинец
– Мукос
– Орде Чопела
– Републиканска (реконструкција)
– Братство и Единство
– Стадион„Г.Делчев“

Share on facebook
Сподели на Facebook