ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 24.06.2020 ќе биде нормално.
Вкупната произведена количина на вода е 285л/с, од кои 250л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Митко Цветаноски
– Киро Базеркоски
– Дебарца

Share on facebook
Сподели на Facebook