ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 19.06.2020 ќе биде нормално.
Вкупната произведена количина на вода е 275л/с, од кои 240л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Гога Димитриоски
– А.Македонски
– Борис Кидриќ
– Октомвриска
– н.м.Канатларци

Share on facebook
Сподели на Facebook