ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 12.06.2020 ќе биде нормално.
Вкупната произведена количина на вода е 278л/с, од кои 248л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Стеван Базерко
– Октомвриска
– Реон: Булевар „Г.Делчев“
– Реон: Собирна-Извори (кај Вештачко Езеро)

Share on facebook
Сподели на Facebook