ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 11.06.2020 ќе биде нормално.
Вкупната произведена количина на вода е 245л/с, од кои 215л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Димитар Влахов
– К.Јосифоски-Питу
– (Стара чаршија) Јане Сандански
Реон: – Точила Б/3
– Пашоски Ливади

Share on facebook
Сподели на Facebook