ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 09.06.2020 ќе биде нормално.
Вкупната произведена количина на вода е 250л/с, од кои 220л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Савска
– Димо Наредникот
– Јане Сандански
– Октомвриска
– Кеј 1 ви Мај
– Населено место с.Беровци

Share on facebook
Сподели на Facebook