ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 08.06.2020 ќе биде нормално.
Вкупната произведена количина на вода е 250л/с, од кои 220л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 30л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Дабнички Завој
– А.Македонски
– Октомвриска

Share on facebook
Сподели на Facebook