ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 04.06.2020 ќе биде нормално.
Вкупната произведена количина на вода е 225л/с, од кои 185л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Кеј 4 ти Јули
– Београдска
– Вера Циривири
– Октомвриска

Share on facebook
Сподели на Facebook