Привршуваат градежните зафати на новата водоводна линија на ул „Димитар Влахов“

Интензивно се работи на поставување на нова водоводна линија на улица „Димитар Влахов“, а при крај се инфраструктурните зафати и интервенции на водоводната и канализациона мрежа на повеќе улици во градот.
На улица „Димитар Влахов“ се поставува нова водоводна линија полиетилен  Фи90 во должина од 450 метри и на истата ќе бидат дадени 20 куќни приклучоци.

Share on facebook
Сподели на Facebook