Привршуваат градежните зафати на новата водоводна линија на ул „Октомвриска“

Интензивно се работи на поставување на нова секундарна водоводна линија на ул „Октомвриска“, а при крај се инфраструктурните зафати и интервенции на водоводната и канализациона мрежа на повеќе улици во градот.
На улица „Октомвриска“ се поставува нова водоводна линија полиетилен  Фи63 во должина од 45 метри и на истата ќе бидат дадени 5 куќни приклучоци.

Share on facebook
Сподели на Facebook