ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 27.05.2020 ќе биде нормално.
Вкупната произведена количина на вода е 230л/с, од кои 190л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Пенко Здравкоски
– Мирче Ацев
– Републиканска
– Леце Котески
– Октомвриска
– К.Јосифоски-Питу

Share on facebook
Сподели на Facebook