ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 26.05.2020 ќе биде нормално.
Вкупната произведена количина на вода е 255/с, од кои 215л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Митко Цветаноски
– Јоска Јорданоски
– Републиканска
– Кеј 19 ти Септември
– Октомвриска

Share on facebook
Сподели на Facebook