ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 21.05.2020 ќе биде нормално.
Вкупната произведена количина на вода е 243/с, од кои 203л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Октомвриска
– Дебарца
– Ленин
– Републиканска
– Реон: Стадион „Г.Делчев“

Share on facebook
Сподели на Facebook