ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 19.05.2020 ќе биде нормално.
Вкупната произведена количина на вода е 231/с, од кои 185л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 46л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Октомвриска
– Цар Самоил
– Ило Попадинец
– Блага Ружето
– Јордан Грабулоски

Share on facebook
Сподели на Facebook