ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 15.05.2020 ќе биде нормално.
Вкупната произведена количина на вода е 241/с, од кои 195л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 46л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Самоилова
– Трајко Николоски
– Блага Ружето
– Партизански Одреди

Share on facebook
Сподели на Facebook