Привршуваат градежните зафати на новата канализациона линија на ул „Бидимаж“

Интензивно се работи на поставување на нова атмосверска канализациона линија на ул „Бидимаж“, а при крај се инфраструктурните зафати и интервенции на водоводната и канализациона мрежа на повеќе улици во градот.
Имено, на улицата „Бидимаж“ поставена е нова атмосверска канализациона линија DN200  во должина од 110 метри. Со поставувањето на оваа канализациона линија се решава долгогодишниот проблем  на жителите од овој дел на градот.

Share on facebook
Сподели на Facebook