ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 13.05.2020 ќе биде нормално.
Вкупната произведена количина на вода е 236/с, од кои 190л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 46л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Вера Циривири
– Трајко Николоски
– 15 ти Корпус
JКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населеното место Ореовец дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежa

Share on facebook
Сподели на Facebook