ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 29.04.2020 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 211/с, од кои 165л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 46л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Булевар „Г.Делчев“
– Републиканска
– Институт за тутун
– Градски Бунари

Share on facebook
Сподели на Facebook