ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 27.04.2020 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 205/с, од кои 165л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Булевар „Г.Делчев“
– Републиканска
– Блага Ружето
JКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населеното место с.Канатларци  дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежa

Share on facebook
Сподели на Facebook