ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 22.04.2020 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 240/с, од кои 200л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Булевар „Г.Делчев“
– Митко Цветаноски
– Републиканска
JКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населенто место с.Канатларци дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежa

Share on facebook
Сподели на Facebook