ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 21.04.2020 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 255/с, од кои 215л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Булевар „Г.Делчев“
– Митко Цветаноски
– Републиканска
– Андон Слабејко

Share on facebook
Сподели на Facebook