ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 16.04.2020 ќе биде нормално.

На Булевар „Гоце Делчев“ ќе има прекин во водоснабдувањето поради преповрзување на постоечките објекти на новата водоводна линија во периодот од 10 до 16 часот .

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Кеј 9 ти Септември
– Гемиџиска
–Кеј 1 ви Мај

Share on facebook
Сподели на Facebook