Известување до корисниците на услуги од ЈКП”Водовод и канализација”- Прилеп

Се известуваат корисниците на услуги од ЈКП”Водовод и канализација”- Прилеп, дека поради прогласената пандемија на вирусот COVID – 19, наплатниот центар на ЈКП”Водовод и канализација”- Прилеп ќе работи според следното работно време:

Понеделник – 8:30-15:00 часот
Вторник – 8:30-15:00 часот
Среда – 8:30-15:00 часот
Четврток – 8:30-15:00 часот
Петок – 8:30-15:00 часот
Сабота – 8:30-15:00 часот

Наплата на сметки може да се врши и на шалтер во просториите на ЈКП”Водовод и канализација” – Прилеп во време од 8:30 па се до 13:00 часот, секој работен ден.
Ги исвестуваме нашите корисници дека наплатата на сметки може да се изврши и по електронски пат.

Со почит
ЈКП”Водовод и канализација” – Прилеп

Share on facebook
Сподели на Facebook