ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 18.03.2020 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 231/с, од кои 185л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 46л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Савска
– Глигор Прличев
– Октомвриска
– Ило Попадинец
JКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населенто место с.Селце дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежa

Share on facebook
Сподели на Facebook