ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 06.03.2020 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 215/с, од кои 175л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Боца Иваноска
– Орде Чопела
– Митко Цветаноски
– Реон: Нови Гробишта
JКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населеното месо c.Мажучиште дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежa.

Share on facebook
Сподели на Facebook