ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 03.03.2020 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 220/с, од кои 180л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Савска
– Боца Иваноска
– Орде Чопела
– Реон: Стара Чаршија
Поради реконструкција на водоводната мрежа на ул. Бистра планина ќе има прекин на водоснабдувањето во потегод од мостот на ул. Трајко Николоски до ул.Александар Македонски.

Share on facebook
Сподели на Facebook