ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Известување за ден 29.02.2020

Поради дефект на водоводната линија на булевар “Ѓоце Делчев” ќе има прекин во водоснабдувањето на дел од булеварот, односно на потегот од хотел “Липа” до нова авотобуска станица. Во останатите делови од Општина Прилеп водоснабдувањето ќе се одвива непречено.

Share on facebook
Сподели на Facebook