ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 21.02.2020 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 245/с, од кои 210л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Борка Влачарот
JКП Водовод и канализација – Прилеп ги известува жителите на населеното месо c.Мало Коњари дека ќе имаат нарушено водоснабдување поради дефект на водоводната мрежa.

Share on facebook
Сподели на Facebook