ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 19.02.2020 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 270/с, од кои 220л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Благоја Шукуроски
– Реон: Булевар „Гоце Делчев“
– Реон: Касарна„М.Ацев“

Share on facebook
Сподели на Facebook