ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 07.02.2020 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 258/с, од кои 220л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 38л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– Димо Наредникот
– Ило Попадинец
– Митко Цветаноски

Share on facebook
Сподели на Facebook