ВОДОСНАБДУВАЊЕТО НА ОПШТИНА ПРИЛЕП

Водоснабдувањето на ден 04.02.2020 ќе биде нормално.

Вкупната произведена количина на вода е 250/с, од кои 210л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:
– А.Македонски
– Ореовечка
– Максим Горки

Share on facebook
Сподели на Facebook